partnerid

    kkok kkamet

    rmklogo

    riigikontroll

EKO esitab oma seisukohti Riigikogu Maaelukomisjonile MAK2020 asjus

11. juuni

11. juunil toimus Riigikogu Maaelukomisjoni istung, mille raames oli võimalik huvigruppide esindajatel tutvustada oma seisukohti ettevalmistatava Eesti maaelu arengukava 2014-2020 asjus. Istungil astus üles lühiettekandega ka EKO esindaja Aleksei Lotman.

Palju kõmu ja vastuolulise reaktsiooni tekitanud Eesti maaelu arengu kava 2014‑2020 asjus on Riigikogu maaelukomisjoni poole pöördunud mitmed organisatsioonid ja liidud ettepanekuga arutada võimalikke ettepanekuid ja lahendusi tekkinud olukorrale. Lisaks EKOle tutvustasid istungil oma seisukohti ka ministeeriumi, EPKK, Põllumeeste Keskliidu, Talupidajate Keskliidu, Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsiooni EVEA, LEADER Foorumi ja mahetootjate esindaja.

esindaja

Balti Keskkonnafoorum

Aadress:

Liimi 1, Tallinn 10621

NB! Tähitud kirjadele palume kindlasti lisada ka esindusorganisatsiooni nime, kes 2018. a on Balti Keskkonnafoorum

Koordinaator:
Vivika Veski
tel: 5569 4874

e-post: info[ät]eko.org.ee

toetajad

kkm

kysk