partnerid

    kkok kkamet

    rmklogo

    riigikontroll

EKO liikmed kohtusid planeerijate ühinguga ja taastuvenergia kojaga

19. oktoober 2011

EKO liikmed kohtusid esimest korda Eesti planeerijate ühinguga, et arutada võimalikke koostöökohti. Konstruktiivses vaimus kulgenud koosolekul leiti, et koostööd vajab nii üleriigiline planeering kui ka ehitus-planeerimis seadusandluse areng. Samuti kohtusid EKO liikmed taastuvenergia koja liikmetega, et arutada kokkupuute punkte bioenergeetika arengu suundade teemal. Tihe koostöö jätkub taastuvenergia arendajatega ka edaspidi.

esindaja

Balti Keskkonnafoorum

Aadress:

Liimi 1, Tallinn 10621

NB! Tähitud kirjadele palume kindlasti lisada ka esindusorganisatsiooni nime, kes 2018. a on Balti Keskkonnafoorum

Koordinaator:
Vivika Veski
tel: 5569 4874

e-post: info[ät]eko.org.ee

toetajad

kkm

kysk