partnerid

    kkok kkamet

    rmklogo

    riigikontroll

EKO liikmed kohtusid keskkonnaminister Keit Pentusega

6. september 2011

EKO liikmed kohtusid keskkonnaminister Keit Pentusega, et arutada aktuaalseid keskkonnaprobleeme.Kohtumise teemadeks olid keskkonnalubade ja keskkonnamõju hindamiste alase teabe parem levik, merealade planeerimine, keskkonnaühenduste rahastamine, rahvusparkide töö parem korraldus ning Ropka-Ihaste ja Harku metsa kaitsealade loomine. Kohtumine toimus konstruktiivses meeleolus. Keskkonnaminister oli sunnitud rõhutama, et järgmise aasta riigieelarve protsess on väga pingeline ning eelarvelisi lubadusi anda ei saa. Nii merealade ruumilise planeerimise kui rahvusparkide töö parema korralduse alal lubasid pooled veel sel aastal kokku saada.

esindaja

Balti Keskkonnafoorum

Aadress:

Liimi 1, Tallinn 10621

NB! Tähitud kirjadele palume kindlasti lisada ka esindusorganisatsiooni nime, kes 2018. a on Balti Keskkonnafoorum

Koordinaator:
Vivika Veski
tel: 5569 4874

e-post: info[ät]eko.org.ee

toetajad

kkm

kysk