partnerid

    kkok kkamet

    rmklogo

    riigikontroll

EKO osaleb ühise põllumajanduspoliitika teemalises diskussioonis

6. aprill 2011

EKO liikmed osalevad Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika teemalises diskussioonis esindades seisukohta, et põllumajanduspoliitika peab tagama maaelu ja põllumajanduse jätkusuutlikkuse ja keskkonnasõbralikkuse.

Täna Jänedal toimunud Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika teemalisel seminaril arutati ka seda, kas põllumajanduse otsetoetuste nõuetele tuleks lisada keskkonnakaitsega seotud nõudeid. EKOt esindanud koordinaator Silvia Lotman sõnas, et põllumanduspoliitika peab muutuma rohelisemaks ja seda sisuliselt mitte formaalselt.

EKO tervitab Põllumajandusministeeriumi initsiatiivi kaasata huvigruppe poliitika kujundamise alasesse diskussiooni juba varajases faasis ja loodab, et 2014. aastast rakenduva uue programeerimisperioodi planeerimisse jätkub kaasamine sama konstruktiivselt.

Toimunud seminari kohta loe lisainfot siit. Diskussioonis osalejate sh EKO esindaja Silvia Lotmani intervjuud saab vaadata siit.

esindaja

Balti Keskkonnafoorum

Aadress:

Liimi 1, Tallinn 10621

NB! Tähitud kirjadele palume kindlasti lisada ka esindusorganisatsiooni nime, kes 2018. a on Balti Keskkonnafoorum

Koordinaator:
Vivika Veski
tel: 5569 4874

e-post: info[ät]eko.org.ee

toetajad

kkm

kysk